Ođđa stivra netsam:s/ Nytt styre i netsam

Netsama jahkečoahkkin skábmamánu 11.beaivvi lea válljen ođđa stivrra áigodahkii 2021-2023. Inger Anne Gaup válljejuvvui jođiheaddjin ja ođđa stivralahttu Lena Haddal Farvelund válljejuvvui nubbin jođiheaddjin.

Eará stivrralahttun válljejuvvojedje Mikkel-Per Sara, Ivan Andre Johnsen ja Inger Marlene Logje. Dain lea Logje ođđa stivralahttu.

Várreláhttun leat davvisámegiela guovllus: Karen Slettbakk ja Helena N. Orti. Julevsámegiela guovllus Øivind Knutsen, Marita Mikkelsen. Lullisámegiela guovllus Tone Marie Larsen ja nuppi várrelahtu guovllus galgá stivra nammadit.

Nytt styre i Netsam

Netsams årsmøte (11.11.2021) har valgt nytt styre for perioden 2021-2023. Inger Anne Gaup er valgt som ny styreleder, Lena Farvelund Haddal er valgt som nestleder. Hun er ny i styret. Øvrige styremedlemmer er Mikkel-Per Sara, Ivan Andre Johnsen og Inger Marlene Logje. Sistnevnte er også ny i styret.

Varamedlemmer fra nordsamisk område: Karen Slettbakk og Helena N. Orti. Varamedlemmer fra Lulesamisk område: Øivind Knutsen, Marita Mikkelsen. Varamedlemmer fra sørsamisk område: Tone Marie Larsen, andre vara for sørsamisk område velges av det nye styret.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s